Cloud computing


YourSoft Cloud computing: 24/7 beschikbaar, betrouwbaar, beveiligd, schaalbaar en een uitstekende performance.

Cloud computing kent vele voordelen met als de 5 meest belangrijke:

1) Tijdwinst

Maar weinig ondernemers zijn echt gespecialiseerd in ICT. Dat hoeft ook niet, want u kunt met cloud computing het beheer van systemen prima uitbesteden. Zo kunt u meer tijd besteden aan uw core business.

2) Kostenbesparing

Wie overstapt naar cloud computing hoeft geen rekening meer te houden met de aanschaf van servers en hardware, maar neemt slechts diensten voor dat deel waarvan uw bedrijf gebruik maakt. Meestal is dit op basis van een abonnement. Software as a Service (Saas).

3) Bereikbaarheid

Cloud computing zorgt voor een betere bereikbaarheid van de medewerkers én van bedrijfskritische data. Dat maakt werken op afstand - alleen of met collega's - een stuk eenvoudiger.

4) Updates

De meeste softwareprogramma's geven u met enige regelmaat de gelegenheid om uw systeem te updaten. Door de hoge kosten maken veel bedrijven hier maar weinig gebruik van. Bij cloud computing hoeft de software niet steeds opnieuw geïnstalleerd of geüpdatet te worden op uw computer. Daardoor ziet u als gebruiker pas dat er een update is geweest als u al met de nieuwere versie werkt.

5) Groeimogelijkheden

Cloud computing neemt veel zorgen weg over een mogelijk overschot of tekort aan servers. Of de digitale activiteiten van uw bedrijf nou ineens sterk toeneemt of juist afneemt: dat maakt voor uw onderneming niets uit. Vergelijk het eens met uw energierekening: Cloud computing wordt duurder naarmate u er meer gebruik van maakt.

U hebt dus geen omkijken naar het beheer van software en u hoeft geen investeringen te doen in software licenties en hardware.

De YourSoft Nieuwe Generatie software is beschikbaar vanuit de Cloud.  De software is altijd up-to-date door de centrale wijze van updaten en uw gegevens staan veilig.

Outsourcing

Voor de diverse vormen en mogelijkheden van Outsourcing werkt YourSoft nauw samen met FourTOP ICT. Zie: www.fourtop.nl .

Meer weten?

Bel dan naar YourSoft of stuur een E-mail naar sales@yoursoft.nl